کیک پرتقالی بدون فر

سلام دوستان🌹
کیک بدون فر درست کردم از نوع پرتقالی.امیدوارم دوستانی که خواهان کیک ساده بدون فر هستن راضی باشند.
کیک_پرتقالی بدون فر
مواد لازم:تخم مرغ۴عدد.وانیل ۱/۲ق چ.شکر۱پ.روغن مایع ۱/۲پ.آرد سفید۲ و۱/۲پ.بیکینگ پودر۲ق چ.ماست۱/۲پ.آب پرتقال۱/۲پ.رنده پوست پرتقال قسمت نارنجی رنگ۱/۲ق چ
-پیمانه در این رسپی لیوان دسته دار فرانسوی به حجم ۲۵۰میلی لیتر است.
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن حدود ۵ دقیقه بزنید تا کاملا کشدار و رنگ آن روشن شود.روغن بریزید به هم بزنید آب پرتقال و ماست اضافه کنید و مخلوط کرده در آخر آرد را با بیکینگ پودر دو بار الک و سپس در مواد فولد کنید.در حد مخلوط شدن به هم بزنید نه بیشتر.قالب ۲۵ سانت میان تهی را چرب و آردپاشی کنید و خمیر کیک داخل آن بریزید قالب را درون قابلمه روی سه پایه قرار دهید و سریع درِ قابلمه همراه با دمکنی روی آن قرار دهید.پنج دقیقه اول شعله اجاق گاز متوسط رو به بالا باشد تا محیط کاملا داغ داغ بشه اما ۵۵ دقیقه بعد حرارت کم کنید بعد از یک ساعت با خلال چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک آماده است.
-از ابتدای کار قابلمه ای که بزرگتر از قالب باشه (مال من جنسش رویی بود) همراه با یه وسیله ای که قالب روی اون قرار بگیره و به عنوان سه پایه ازش استفاده بشه داخل قابلمه گذاشته و همراه با در روی حرارت بزارین تا قابلمه گرم بشه و موقعی که قالب رو داخلش میزارید داغ باشه من از کاتر گردی که قالبم روش قرار می گرفت به عنوان سه پایه استفاده کردم اینم بخاطر اینه که کف قالب با قابلمه در تماس نباشه و کیک نسوزه.آب هم نیاز نیست داخلش بریزین.
– اگه تمایل دارین کیک در فر پخته بشه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت تقریبا ۴۰ دقیقه کیک آماده میشه.
-برای تزیین این کیک از سس پرتقال استفاده کردم.نصف لیوان آب پرتقال،یک چهارم لیوان شکر و نصف قاشق سوپخوری نشاسته ذرت با هم مخلوط کنید روی حرارت بذارین مرتب به هم بزنید تا غلیظ بشه کمی رنده پوست پرتقال هم اضافه کنید تا معطر بشه.اگه زیاد بریزین سس تلخ میشه.آب پرتقال هم اگه تازه نباشه ممکنه سس تلخ بشه.
instagram: @najmeh_shariat



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.