کیک خرمالو

دستور کیک خرمالو قبلا داشتم اما می خواستم یه رسپی جدید رو تجربه کنم که نتیجه عالی شد.از هر دو رسپی راضیم.
کیک_خرمالو
مواد لازم:آرد سفید۲پ(۲۸۰گرم).نمک نصف ق چ.بیکینگ پودریک و نیم ق چ.جوش شیرین نصف ق چ.دارچین۱ق چ.جوز هندی نصف ق چ.میخک یک چهارم ق چ.زنجبیل نصف ق چ.پوره خرمالو۲۵۵گرم.روغن مایع۱پ.شکر یک و یک سوم پ(۲۷۰ گرم).تخم مرغ۳عدد.وانیل مایع نصف ق چ.
طرز تهیه:
فر رو با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.قالب بانت کیک یا میان تهی با کره چرب کرده بذارین یخچال تا کره سفت بشه بعد آردپاشی کنید آرد اضافی رو خارج کنید.اینطوری کیک اصلا به قالب نمی چسبه.
آرد، نمک،بیکینگ پودر،جوش شیرین،و ادویه های معطر را دوبار الک کنید.چندتا خرمالوی کاملا رسیده و بدون پوست رو پوره کنید.من با کوشتگوب برقی اینکار رو کردم.بعد وزن کنید به اندازه لازم همراه با شکر و روغن با همزن حدود دو سه دقبقه بزنید تا مواد کاملا یکدست بشه.تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و پس از هر یک خوب بزنید.وانیل بریزید و سپس ترکیب آرد رو به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید نه بیشتر.حالا خمیر کیک رو داخل قالب بریزین و بذارین داخل فر تقریبا به مدت ۵۰_۶۰ دقیقه.ولی حتما با فروکردن خلال چوبی در مرکز کیک تست کنید اگه تمیز بیرون آمد کیک آماده است در غیر اینصورت اجازه دهید تا پخت کامل شود.سپس بیرون بیارین و بعد از ده دقیقه روی توری فلزی برگردونید تا خنک بشه.روشو پودر قند بپاشید و نوش جان کنید.
_دوستان کیک خرمالو چون کمی حساسه و با زیاد و کم شدن مواد ممکنه کیک چسبنده بشه یا اون پوکی لازم رو نداشته باشه برای نتیجه بهتر لطفا اونو وزن کنید.منم طبق همین رسپی بر اساس وزن مواد درست کردم.
-بافت کیک کاملا لطیف و نرمه و اصلا چسبنده نیست.عطر ادویه ها در این کیک عالیه.اما اگه هر کدومش در دسترستون نبود یا دوست نداشتین اشکالی نداره اما سعی کنید دارچینو حذف نکنید.
instagram: @najmeh_shariat



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.