کرپ کیک شکلاتی

✔کرپ کیک شکلاتی با فیلینگ کرم چیز توت فرنگی
برای تهیه کرپ کیک احتیاج داریم به تعدادی کرپ از نوع شکلاتی.که بستگی داره چه ارتفاعی بخواین کیک داشته باشه میتونید تعداد کرپها رو افزایش بدین.
مواد لازم برای کرپهای شکلاتی:
تخم مرغ۶عدد.شیر۲پ.آب ۱/۲پ.کره ذوب و خنک شده ۷۰گرم.آرد۱و۱/۴پ.پودر کاکائو۱/۳پ.شکر۱/۴پ.وانیل ۱/۲ق چ.
طرز تهیه:
تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی بزنید.شکر بریزید و به هم بزنید.آب،شیر و کره بریزید و مخلوط کنید در آخر آرد و پودر کاکائو را با هم الک کرده و با مواد مخلوط کنید.اگه خمیر کرپ صاف و یکدست نبود از صافی رد کنید.خمیر رو یک ربع استراحت دهید و بعد تابه نچسب ۲۰ سانتی را کمی چرب کرده و اجازه دهید داغ شود.همین بار اول که چرب کردین کافیه.از مواد داخل تابه بریزید و آنرا بچرخونید تا همه جای تابه از مواد بگیره.کرپ نباید ضخیم باشه.وقتی روی کرپ خودشو گرفت و دیگه براق نبوداونو برگردونید تا طرف دیگه هم بپزه.این مواد حدود بیست الی بیستو سه تا کرپ با این سایز بهتون میده.کرپها رو بزارین خنک بشن تا بتونید فیلینگ کرم چیز رو روی اونا بکشید.
✔آماده کردن فیلینگ کرم چیز توتفرنگی برای کرپ کیک شکلاتی
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم.پنیر ماسکارپونه ۱۰۰گرم.پودر شکر نصف پیمانه.وانیل مایع نصف قاشق چایخوری.
برای استفاده از خامه دو راه دارید یا از خامه شیرین شده قنادی استفاده کنید که در همه سوپرمارکتها موجوده در انواع مارکها.که میتونید کمی که از حالت انجماد دراومد با همزن بزنید تا فرم بگیره که این راه خیلی راحتتره و خامه خوب فرم میگیره برای خامه کشی انواع کیکها هم مناسبه.اما راه دوم که من استفاده کردم و طعمشو خیلی بیشتر از اولی دوست دارم استفاده از خامه صبحانه هست که اونو فرم داده و استفاده کردم.بدین صورت که:
خامه و پودر شکر رو مخلوط کرده و بذارین تو فریزر تا یخ بزنه بعد بیارین بیرون کمی که یخش باز شد با همزن بزنید.باید هنوز تکه های یخ داخل خامه باشه که اونو میزنید پس نزارین تا کاملا یخش باز بشه.اگه هوا گرمه حتما ظرفتونو بزارین روی یه ظرف پر از یخ بعد با همزن خامه رو بزنید. برای هم زدن خامه هم من این روشو دارم که چند ثانیه، مثلا شش ثانیه در جهت عقربه های ساعت و شش ثانیه در خلاف اون اینقدر میزنیم تا خامه فرم بگیره.اول خامه شل میشه ولی بعد از چند دقیقه خامه سفت شده و فرم می گیره بطوری که جای پره های همزن یا چنگال روی خامه میمونه .بعد پنیر رو هم که نرم شده و کنی زدین به خامه اضافه کنید و به هم بزنید.برای اینکه کرم‌ چیز توت فرنگی داشته باشیم،یک پیمانه توت تمیز شده با یک چهارم پیمانه شکر مخلوط کنید.باید توتها رو له کنید.من از غذاساز استفاده کردم.سپس توت پوره شده به مخلوط خامه اضافه کنید.حالا فیلینگ کرم چیز آماده هست تا با کرپ شکلاتی که درست کردیم سرهم بشن و یه کیک خوشمزه و خوشگل لایه ای درست بشه
✔آماده کردن کیک
به اندازه یک قاشق از مخلوط کرم چیز روی هر لایه از کرپها بمالید و در همه قسمتها پخش کنید.دقت کنید که فیلینگ هر لایه زیاد نباشه و برای بیستا کرپ برسه و کم نیاد. کیک رو به مدت تقریبا هشت ساعت بزارین تو یخچال تا آماده سرو بشه.روشو بپوشونید تا خشک نشه.این کیک کم شیرینیه و اگه دوست داشته باشین با سس توتفرنگی و یا شکلات یا گاناش که ترکیب مساوی از خامه و شکلاته سرو کنید.من با پودر قند،توتفرنگی و گل بنفشه تزیین کردم.امیدوارم که این کیک خوشگل و خوشمزه رو درست کنید و از طعم بینظیرش در کنار خانواده و دوستانتون لذت ببرید.

instagram: @najmeh_shariat



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.