کباب تابه ای

سلام دوستان🌹
وقت بخیر.برای درست کردن کباب تابه ای هر کس روش خودشو داره.دستورش تو پیجم هست اما اینبار یه تغییر بهش دادم و به نظرم خوشمزه تر شده بود.
برای تهیه این کباب تابه ای ۳۰۰گرم گوشت دوبار چرخ شده مخلوطی از گوسفندی و گوساله به همراه یک عدد پیاز متوسط که با رنده ریز رنده شده به همراه زردچوبه نمک و فلفل و ادویه های مورد علاقم مثل پودر تخم گشنیز،پودر زنجبیل،پودر سیر و دارچین مخلوط کرده و کاملا ورز دادم تا چسبناک بشه بعد از مواد برداشتم و شکل دادم و داخل تابه با روغن کم گذاشتم.کباب آب میندازه پخته و در آخر سرخ میشه.وقتی همه کبابها آماده شدن کمی رب گوجه فرنگی همراه با آب نارنج و زعفران دمکرده روی کبابها ریختم و در تابه رو گذاشتم تا سس به خورد کبابها بره و مزه دار بشه در نهایت بدون آب باشه.این نوع کباب چون خشک نیست نیازی هم نداره که با گوجه سرو بشه فقط چندتا گوجه گیلاسی اونم برای تزیین گذاشتم.کباب رو با چلو یا نان همراه با سبزی تازه نوش جان کنید.
instagram: @najmeh_shariat



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.