کاپ کیک اسفناج

سلام دوستان🌹
وقت بخیر.کاپ کیک درست کردم تم یلدایی داشته باشه.چون نمی خواستم از رنگ در کیک استفاده کنم از کیک اسفناج استفاده کردم.رنگش به نظرم خیلی قشنگتر میشه.این رسپی رو میتونید در قالب بزرگ هم درست کنید.
کاپ کیک اسفناج
مواد لازم:تخم مرغ۳عدد.وانیل ۱/۴ق چ.شکر۱پ.روغن۱/۲پ.پوره اسفناج۲/۳پ.آرد سفید۲پ.بیکینگ پودر۲ق چ.جوش شیرین۱/۲ق چ.ماست۱/۲پ.پودر هل۱ق چ.نمک۱/۴ق چ.
طرز تهیه:
ابتدا مقداری برگهای اسفناج شسته شده رو ریز خرد کردم تا بتونم به تنهایی با گوشتکوب برقی اونو پوره کنم بعد به اندازه دو سوم برداشتم و گذاشتم کنار.
تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید تا رنگش روشن و کشدار بشه بعد روغن بریزید کمی به هم بزنید.ماست بریزید.پوره اسفناج رو اضافه کنید به هم بزنید و در آخر آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و هل رو که دوبار الک کردین اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن به هم بزنید.کپسولهای کاغذی کاپ کیک رو درون قالب گذاشته(کپسولهایی هم هستن که نیاز به قالب ندارن) از مواد به اندازه۲/۳ قالب پر کنید و درون فری که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه قرار دهید.حتما برای اطمینان از پخت کیک با خلال چوبی تست کنید.پس از خنک شدن کاپ کیکها در صورت تمایل با خامه فرم گرفته یا کِرِم چیز ماسوره زده و تزیین کنید.
من کیکها رو از کاغذ بیرون آوردم.و روشو با کرم چیز ماسوره زده(شماره M1)و شکلات تزیین کردم.برای تهیه کرم چیز ۲۰۰گرم خامه شیرین شده قنادی رو با همزن بزنید تا فرم بگیره. ۲۰۰گرم پنیر خامه ای رو با نصف پیمانه پودر قند با همزن بزنید و به خامه فرم گرفته اضافه کرده و در صورت تمایل همراه با کمی رنگ خوراکی مجددا با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود.
instagram: @najmeh_shariat



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.