ژله

ژله
برای قسمت ژله_ویترینی از هر نوع میوه ای می توان استفاده کرد.من از طالبی استفاده کردم.ژله آلوورا را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط و به طرق بن ماری(روی بخار آب)قرار دهید تا ژلاتین حل شده و کاملا شفاف شود.اجازه دهید تا خنک شود.طالبی را با قاشق مخصوص بصورت گرد درون قالب ریخته و ژله خنک شده روان را با قاشق روی طالبی بریزید تا نیمه های طالبی را بپوشاند.قالب را درون یخچال گذاشته تا ژله نیم بند شود بعد بقیه ژله اضافه کنید تا روی طالبی را بپوشاند.اگر تماما یک دفعه روی میوه ریخته شود میوه ها شناور می شوند.پس از اینکه ژله آلوورا نیم بند شد هر نوع، طعم و مزه ای از ژله که دوست دارید به ازای هر بسته ژله یک و نیم لیوان آب جوش، به طریق بن ماری آماده کرده و پس از خنک شدن روی ژله نیم بند شده قبلی ریخته و درون یخچال قرار دهید.به همین ترتیب هر چند لایه که تمایل دارید در رنگهای مختلف درست کنید.من برای اینکه هر لایه از لایه قبلی کاملا جدا شود به مقداری از ژله آلوورا که اضاف آمد دو سه قاشق شیر خنک اضافه کردم تا ژله بی رنگ مات شده و بین لایه ها چند قاشق استفاده کردم.بدین صورت می توانید ژله_رنگین_کمان نیز تهیه کنید.

اینستاگرام من:

http://www.instagram.com/najmeh_shariat



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.