ژله

ژله_نجمه
برای تهیه این ژله گل گلی ابتدا اون گلای داخل ژله رو درست کنید.قالبهای شکل گل رو تهیه کنید.یک بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش روی بخار آب به هم بزنید تا شفاف بشه وقتی ولرم شد نصف لیوان بستنی بهش اضافه کنید.و خوب به هم بزنید.برخلاف ژله رولی که نباید زیاد به هم زد در تهیه این ژله باید کاملا مخلوط بشه تا دولایه و سایه روشن نشه.در قالبها یه قاشق از این ژله بریزید تا لبه گلبرگها سفید رنگ بشن.بذارین یخچال تا نیم بند بشه.بعد دو بسته ژله توت فرنگی رو با دو و نیم لیوان آب جوش روی بخار آب گذاشته تا شفاف بشه بعد که ولرم شد نصف لیوان بستنی اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و قالبهای گل رو با این ژله پر کنید بذارین یخچال تا کاملا ببنده.اگه ژله اضاف اومد نگهدارید بعدا مصرف می کنیم.حالا باید ژله آلوورا درست کنیم.به ازای هر بسته یک و نیم لیوان آب جوش استفاده کنید بذارین خنک که شد ژله های گل رو از قالب بیرون بیارین و بصورت وارونه کف قالب بچینید و ژله آلوورا بریزین روش تا جایی که سطح گلها رو بپوشونه میتونید این کار رو در دو مرحله انجام بدین تا گلها تکون نخورن و بذارین یخچال تا نیم بند بشه.یک بسته ژله موز رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کرده تا شفاف بشه وقتی ولرم شد نصف لیوان بستنی اضافه و خوب مخلوط کنید.بریزین در یک ظرف مسطح و بذارین تو یخچال تا کاملا ببنده بعد با قالب به شکل گل تعدادی رو قالب بزنید(اینکار رو میتونید از قبل انجام بدین).بقیش رو مجددا بن ماری کنید تا روان بشه خنک که شد بریزین روی ژله آلوورای نیم بند شده و بذارین تو یخچال تا مجددا این ژله زرد رنگ هم نیم بند بشه.حالا دو بسته ژله توت فرنگی رو با دو و نیم لیوان آب جوش بن ماری کنید ولرم که شد نصف لیوان بستنی اضافه کنید.اگه از قبل ژله توت فرنگی هم اضاف اومده اینجا اضافه کنید.یه مقداری از این ژله رو با اون ژله سفید رنگ ابتدایی که برای درست کردن نوک گلبرگها درست کردید مخلوط کنید تا رنگ صورتی کمرنگ بده که اینو بریزین روی ژله نیم بند شده زرد بذارین یخچال و سپس رنگ صورتی پر رنگ رو از ژله توت فرنگی بریزین روی ژله صورتی کمرنگ.وقتی ژله کاملا بست اطراف ژله رو با کارد از قالب جدا کرده و چند لحظه درون آب گرم قرار دهید سپس در ظرف سرو برگردونید.ژله های قالب زده رو اطرافش قرار بدین.
من موقعی که می خواستم ژله آلوورا رو بریزم کف قالب روی گلها، ژله کمی بسته بود با یه قاشق به هم زدم و استفاده کردم اینطوری ژله من حبابدار شد ولی اگه شفاف بود گلهای داخل ژله بهتر مشخص می شدند.
instagram: @najmeh_shariat



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.