ژله

سلام دوستان🌹
وقت بخیر.اگه شما هم مثل من دونه های سفت انار توی ژله دوست ندارید ژله طرح انار رو اینجوری درست کنید.
اول سه تا کاسه در سه سایز تهیه کنید.
برای دونه های انار یه بسته ژله انار رو با نصف لیوان آب جوش روی بخار آب بذارین تا شفاف بشه بعد بریزین داخل یه ظرف صاف و تخت بذارین تو یخچال وقتی سفت شد خیلی ریز برش بزنید تا بشه مثلا دونه های انار.
یک بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار آب بزارین تا شفاف بشه وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر بهش اضافه کنید تا رنگش سفید بشه و بذارین کنار.دوتا بسته پودر ژله انار رو با سه لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار آب بزارین تا شفاف بشه چندتا قاشق از اونو داخل ظرف بزرگتر بریزین بذارین یخچال تا نیم بند بشه بعد بیارین بیرون کاسه متوسط رو از یخ پر کنید و بزارین روی ژله قرمز حالا فضای اطرافشو با ژله قرمز پر کنید و مجددا بزارین یخچال تا نیم بند بشه بعد بیارین بیرون یخ رو خالی کنید و کمی آب گرم بریزین داخل کاسه تا از ژله جدا بشه.کمی از ژله هم آب میشه که یا خالیش کنید یا بزارین تو یخچال تا ببنده.حالا مقداری از ژله سفید رو بریزین داخل ژله قرمز و کاسه کوچک رو که پر از یخه روش قرار بدین مراقب باشید که ژله سفید سرریز نشه.باید بالای هر سه تا کاسه در هر مرحله در یک سطح باشن.این مرحله چون ژله خیلی نازکه زودتر میبنده مراقب باشید کاسه یخ وسط قرار بگیره اما اگه براتون مشکله مثل مرحله قبل اول چندتا قاشق ژله سفید بریزین و بزارین تو یخچال ببنده بعد کاسه یخ بذارین و فضای خالی رو ژله سفید بریزین.مجددا در یخچال بزارین تا ژله سفید هم نیم بند بشه.دوباره یخها رو خالی کنید آب گرم جاش بریزین تا کاسه از ژله سفید جدا بشه.حالا ژله های ریز ریز شده رو همراه با بقیه ژله سفید که دیگه روان هم نیست به تناوب بریزین داخل ژله سفید تا پر بشه بزارین یخچال تا کاملا خودشو بگیره و موقع سرو کاسه رو چند لحظه داخل آب گرم قرار بدین و برگردونید در ظرف سرو.برای قسمت سر انار از خمیر فوندانت استفاده کردم.خمیر فوندانت به ژله نمیچسبه پس موقع سرو برای تزیین روش بزارین.
-تعداد پودر ژله ای که مصرف میشه بستگی به اندازه کاسه ها داره پس با سایز ظرفتون از اون استفاده کنید.
-ژله طرح هندوانه هم با همین روش انجام میشه فقط رنگهاش فرق داره.
instagram: @najmeh_shariat



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.