پنکیک کدوحلوایی

.همانطوری که از اسمش پیداست کیکیه که در پن یا تابه درست میشه.شما عزیزان به راحتی میتونید کیکهای کوچک تکنفره درست کنید.مخصوصا برای تغدیه مدرسه بچه ها گزینه خوبیه.کدوحلوایی به تنهایی طعم خاصی نداره خیلیا هم مزشو دوست ندارن این ادویه های معطره که بهش طعم و مزه میده.شما هر کدوم از این ادویه ها رو که دوست ندارین میتونید کمتر بریزین یا اصلا استفاده نکنید.در این ویدیو بیشتر قصدم این بود که شما عزیزان مشاهده کنید که چه زمانی پنکیک رو برگردونید تا هر دو طرفش به یک اندازه رنگ بگیره.در کلیپ اجبارا زمانشو کم کردم تا بتونم در یک دقیقه اونو آپلود کنم.پس باید زمان بیشتری برای پختش بگذره.هر طرف حدود دو سه دقیقه باشه کافیه.
.پنکیک_کدوحلوایی
مواد لازم:آرد۲پ.شکر۱/۳پ.بیکینگ پودر۴ق چ.نمک۱/۲ق چ.دارچین۱ق چ.زنجبیل ۱/۲ق چ.میخک۱/۴ق چ.جوز هندی۱/۴ق چ.شیر۱ و ۱/۲پ.تخم مرغ۲عدد.روغن۱/۲پ.وانیل۱/۲ق چ.پوره کدوحلوایی۱پ.
طرز تهیه:
همه مواد خشک غیر از شکر با هم الک کنید.شکر را اضافه و مخلوط کنید و بذارید کنار.تخم مرغ و وانیل با همزن دستی بزنید.شیر و روغن را اضافه و مخلوط کنید.پوره را اضافه کرده و به هم بزنید و در آخر مواد خشک را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.کف تابه نچسبی را خیلی کم چرب کنید که همین یک بار برای چرب کردن کافی است.تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید.حرارت در حدی باشد که پنکیکها را نسوزاند.از مواد به اندازه یک قاشق داخل تابه ریخته و اجازه دهید تا حباب بزند نباید یک طرف کامل بپزد هنوز روی پنکیک خمیر است که آنرا برگردانده تا طرف دیگر پخته شود و مثل پنکیک ساده رنگ دوطرف به یک اندازه و خط سفید رنگی بین آنها دیده شود.
پنکیک با این دستور کاملا نرم و پفکی می شود.کمی شیرین است اما شما می توانید با انواع سیروپها و شکلات و مغزها تزیین کرده و نوش جان کنید.پنکیک برای صبحانه و عصرانه همچنین میان وعده بچه ها مناسب است.
instagram: @najmeh_shariat



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.