پاناکوتا

#دسر #پاناکوتا
برای قسمت سفید رنگ ۱۰۰گرم خامه صبحانه،دو قاشق غذاخوری شکر و آب یه دونه پرتقال کوچک که ۳۰ میلی لیتر بشه با هم مخلوط کنید بذارید روی حرارت تا گرم و شکر حل بشه ولی نجوشه.یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین روی ۲۰۰ میلی لیتر شیر بپاشین تا اسفنجی بشه بعد به همراه یک چهارم قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال و سه چهار قطره عصاره وانیل به مخلوط خامه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا ژلاتین کاملا حل بشه.این مواد که یکدست شد داخل لیوان یا هر قالبی که دوست دارین بریزین و داخل یخچال بذارین تا ببنده.من داخل لیوان ریختم و بصورت اریب قرار دادم.برای لایه روی پاناکوتا یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین روی ۲۰۰ میلی لیتر آب انار بپاشید وقتی اسفنجی شد روی حرارت ملایم قرار بدین تا ژلاتین کاملا حل بشه ولی نجوشه و بنا به مقدار ترشی آب انار شکر اضافه کنید تا شکر هم حل بشه من دو قاشق شکر ریختم.وقتی خنک شد روی لایه بسته شده پاناکوتا بریزید و درون یخچال قرار دهید و با هر چیزی که دوست دارین تزیین کنید.من با لواشک انار کاملا خونگی و بهداشتی تزیین کردم.
-قسمت سفید رنگ رو میتونید ساده بدون آب پرتقال و قسمت رویی رو از ژله انار استفاده کنید.
instagram: @najmeh_shariat



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.