همبرگر _غول برگر

.برای تهیه نون این ساندویج بزرگ از هر خمیر نان حجیمی میشه استفاده کرد.مثل خمیر جادویی که آسونترینه اما من از خمیر نان شیر ژاپنی که بافت خیلی نرم و سبکی داره.خمیر رو که آماده کردین بعد از استراحت وقتی حجیم شد اونو لوله کنید و داخل قالب توخالی کیک بزارید و مجددا استراحت بدین بعد داخل فر بذارین تا بپزه.سپس نان را دوتا برش بزنید و بین هر لایه مثل هر ساندویجی از پنیر،کاهو،گوجه،خیارشور،پیاز و هر نوع سسی که دوست دارین استفاده کنید.من زیاد سس نزدم فقط روی یک لایه ولی همه شماها خوب میدونید همه خوشمزگی همبرگر یا هر ساندویج دیگری به سس زیاد و چرب بودن اونه دیگه هر طور تمایل دارین خودتون میتونید از انواع سسها استفاده کنید.
-برای همبرگر هم من طبق این دستور درست میکنم شما هر طور که تمایل دارید آماده کنید.
دو قاشق سوپخوری پودر سوخاری را با نصف پیمانه شیر خیس کرده به همراه یک عدد پیاز متوسط که رنده ریز شده و کمی آب آنرا گرفتم و ۳۰۰گرم گوشت چرخ شده،یک عدد تخم مرغ و ادویه دلخواه کاملا ورز میدم و بعد از مواد به اندازه دلخواه باز کرده و در روغن خیلی کم درون تابه سرخ میکنم.
_ادویه هایی که برای همبرگر استفاده میکنم کمی زردچوبه،پودر سیر،پودر تخم گشنیز،کمی دارچین و زنجبیل،فلفل سیاه و نمک هستند.
instagram: @najmeh_shariat



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.