نان کدوحلوایی

نان کدوحلوایی با مغز پنیر
مواد لازم:مخمر۱ق غ.شیر ولرم یک دوم پیمانه.شکر سفید۱ق چ.شکر قهوه ای روشن یک سوم پ.کره نرم همدمای محیط ۷۵گرم.نمک یک و نیم ق چ.دارچین۱ق چ.زنجبیل نصف ق چ.میخک یک چهارم ق چ.جوز هندی یک چهارم ق چ.تخم مرغ۲عدد.پوره کدوحلوایی۱پ.آرد تقریبا ۴پ.پنیر خامه ای، مغز گردو و مقداری کره ذوب شده به میزان لازم.
طرز تهیه:
ابتدا مخمر و شیر ولرم و شکر سفید با هم مخلوط کنید با درپوش بذارین تا پف کنه و عمل بیاد.بعد شکر قهوه ای،ادویه ها،تخم مرغهای زده شده،پوره کدو و کره نرم را بهش اضافه کنید و با قاشق به هم بزنید.سپس نصف مقدار آرد و نمک اضافه و مخلوط کنید بقیه آرد رو اضافه کرده حالا اگه میخواین،با میکسر ورز بدین وگرنه روی سطح صافی که آردپاشی شده اونو ورز بدین اگه خمیر چسبنده هست میتونید کمی آرد بیشتر اضافه کنید ولی زیاد نزنید چون نون سفت میشه.بعد اونو در ظرف چرب شده قرار بدین روشو بپوشونید و استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه.سپس اونو به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کنید هر قسمت رو چونه بگیرید و گرد کنید وسطشو کمی پنیر(اختیاریه) بزارید و مجددا اونو گرد کنید تا هیچ درزی نداشته باشه با کمک نخهای مخصوصی(من نداشتم نخ خیاطی رو چندلایه کردم)اطراف هر چونه رو بپیچید و چونه رو به هشت قسمت تقسیم کنید فقط محکم نباشه چون خمیر پف میکنه.اینطوری بعد از پخت خطهایی که روی نون داریم شبیه به کدو میشه.بعد خمیرهای پیچیده شده رو داخل سینی که کاغذ انداختین بذارین روشو بپوشونید و استراحت بدین تا حجیم بشن بعد بزارین داخل فری که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰_۲۵ دقیقه.بیرون بیارین و تا گرمه روشو با برس کره ذوب شده بمالید و کمی که خنک شد با کمک قیچی نخها رو باز کنید و یک تکه مغز گردو داخل نون فرو کنید.
-دوستان هر دستوری که با کدوحلواییه معمولا از ادویه های معطرش و شکر قهوه ای استفاده میشه پس برای نتیجه بهتر لطفا جایگزین نکنید.
-برای تهیه پوره کدو اونو بخارپز کنید از پوست جدا کرده و پوره کنید.
instagram: @najmeh_shariat
#نان_نجمه_پز



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.