نان پیتزایی

سلام عزیزان🌹
وقت بخیر.آرزوی سلامتی و شادکامی براتون دارم.
دوستان این نون که من درست کردم در واقع پیتزاست.به جای اینکه مواد پیتزا روی خمیر قرار بگیره همراه با خمیر مخلوط میشه پیچیده و سپس پخته میشه.مثل نون لوفی که طعم و مزه پیتزا داشته باشه.
نان_پیتزا
مواد لازم:مخمر فوری۲ق چ.آب ولرم۱و ۱/۲ پ.آرد سفید۳و۱/۲پ.نمک۲ق چ.شکر۱و۱/۲ق غ.
مواد تاپینگ شامل (گوجه خشک،زیتون ،فلفل سبز،فلفل قرمز،سوسیس کالباس خونگی)خرد شده ۲و۱/۲پ. پودر سیر،آویشن و فلفل قرمز هر کدام یک ق چ.پنیر پارمزان۱/۲پ.پنیر موزارلا ۲پ.
طرز تهیه:
مخمر رو روی آب بپاشید و با شکر و آرد و نمک مخلوط کتید و ورز بدین.اگه مخمر فوری نیست اول بزارین با آب و شکر پف کنه و عمل بیاد.خمیر رو که ورز دادین با مواد تاپینگ که ریز خرد شده و ادویه ها و پنیر پارمزان مخلوط کنید اگه خمیر چسبنده هست میتونید خیلی کم آرد بزنید.خمیر رو یک ساعت استراحت بدین تا کمی حجم بگیره بعد بزارین تو یخچال یک ساعت هم تو یخچال استراحت کنه بعد بیارین بیرون روی سطح صافی کمی آردپاشی کنید با وردنه به شکل مستطیل باز کنید پنیر موزارلا روش بپاشید .پنیر از لبه های خمیر فاصله داشته باشه و اونو رول کنید.درون سینی فر که کاغذ انداختین بزارین و مجددا خمیر رو بیست دقیقه استراحت بدین بزارین در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۳۰_۴۵ دقیقه.بعد بیارین بیرون روشو یک قاشق روغن زیتون بمالید و همراه با سس مارینارا یا کچاب نوش جان کنید.
-من داخل خمیر از رزماری تازه هم استفاده کردم.خشکش هم اگه دوست دارین میتونید استفاده کنید عطر خوبی به نون میده.
-اگه قبل از ۳۰ دقیقه روی نون خیلی برشته شده حتما روشو فویل بکشید و اجازه بدین تا پخت کامل بشه.برای من چنین چیزی پیش نیومد.
instagram: @najmeh_shariat



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.