نان هندوانه ای

دوست دارین برای شب یلدا نون درست کنید.من این نون خوشگل رو پیشنهاد میکنم.
نان سه رنگ _ نان هندوانه ای
موادلازم:آرد۳۷۵گرم(تقریبا دو و نیم لیوان).شکر۳۵گرم(دو ق غ).مخمر فوری۱ق چ.شیر۲۵۰ میلی لیتر(یک لیوان).کره۲۰گرم هم دمای اتاق.نمک۱/۲ق چ.پودر لبو۲ق غ.پودر اسفناج۲ق غ.شیر۲_۴ق غ. کشمش ۳_۴ قاشق غذاخوری
-منظور از لیوان همون لیوان دسته دار فرانسویه.
طرز تهیه:
همه مواد غیر از کره با هم مخلوط کنید(البته دو قاشق از آرد رو بردارید اگه خمیر چسبناک بود اضافه کنید) و کاملا ورز دهید سپس کره نرم را کم کم به خمیر اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری کاملا نرم و لطیف و درخشان داشته باشید سپس ۳۰۰ گرم(حدودا نصف) از خمیر جدا کرده و با پودر لبو و یک قاشق شیر کاملا ورز دهید تا خمیری یکدست و قرمز رنگ داشته باشید.اگه شیر لازمه یه قاشق دیگه اضافه کنید .بقیه خمیر را نصف کنید نیمی از آنرا سفید نگهدارید و نیم دیگر را با پودر اسفناج و یک یا دو قاشق شیر ورز دهید تا کاملا یکدست شده و خمیری سبز رنگ داشته باشید.خمیر ها را در ظرفهای جداگانه استراحت دهید تا حجیم شوند سپس پف خمیر را گرفته ابتدا خمیر قرمز رنگ را به شکل مستطیل باز کنید روی آنرا کشمش بپاشید و آنرا رول کنید بطوری که طول آن اندازه طول قالب باشد.سپس خمیر سفید را بصورت مستطیل باز کنید و به دور خمیر قرمز بپیچید بعد خمیر سبز را باز کرده و به دور رول بپیچید خمیر را درون قالب قرار دهید البته قالب را از قبل چرب و آردپاشی کنید سپس اجازه دهید تا خمیر حجیم شود بعد یه قالب دیگه به عنوان در مثل همون قالب روی اولی بذارید و با سیم فلزی فیکس کنید و اونو درون فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت حدودا ۲۵_۳۰ دقیقه قرار دهید. این مدت به فر شما بستگی دارد.
_برای تهیه پودر لبو آنرا بخار پز کنید و سپس ورقه ای برش زده آنرا خشک و سپس پودر کنید.
_برای تهیه پودر اسفناج آنرا پس از شستن خشک کرده و سپس پودر کنید.
_میتوانید از رنگ خوراکی هم استفاده کنید ولی من سعی کردم که از رنگهای طبیعی استفاده کنم.
_من برای معطر شدن نون به خمیر قرمز و سبز مقداری پودر رازیانه اضافه کردم.
instagram: @najmeh_shariat



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.