نان صبحانه

نان صبحانه
مواد لازم:مخمر۲ق چ.شکر۱ق غ.شیر ولرم۱۰۰ میلی لیتر.آرد۵۰۰گرم و کمی اضافه تر برای ورز دادن.نمک۱ق چ.تخم مرغ زده شده۲عدد.شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر.روغن مایع۲ق غ.سرکه یا آبلیمو۱/۲ق چ.کره۱۰۰گرم ذوب و خنک شده.یک عدد زرده تخم مرغ و دو قاشق شیر برای رومال.
طرز تهیه:
مخمر،شکر و ۱۰۰ میلی لیتر شیر را مخلوط کنید و با در پوش اجازه دهید تا پف کند و عمل بیاد.آرد و نمک را مخلوط کنید.تخم مرغ نیز اضافه کنید.بقیه شیر و روغن نیز اضافه و مخلوط کنید.سرکه و مخمر عمل آمده نیز اضافه کرده و برای ۱۰ دقیقه ورز دهید.خمیر را داخل ظرف چرب شده قرار دهید در پوش بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود.سپس روی سطح صاف و آرد پاشی شده ورز دهید.۱/۴از خمیر را کنار بگذارید.بقیه را پنج قسمت کنید هر قسمت را بصورت گرد باز کنید و روی هر کدام کره بمالید و پنج خمیر گرد را روی هم درون قالب ۲۸ سانت که کاغذ انداخته اید قرار دهید.از وسط خمیر را به هشت قسمت تقسیم کنید بطوری که برشها از لبه فاصله داشته باشند.سپس از قسمت وسط هر پنج لایه برش خورده را به طرف لبه ها بصورت اریب بکشید.۱/۴خمیری که کنار گذاشته اید باز کنید.قالب گرد بزنید.سه تا از گردی ها را نزدیک به هم بگذارید روی هر کدام کره بمالید و بصورت گل بپیچید. هر گل را از قسمت وسط نصف کنید و در وسط خمیر قرار دهید.اجازه دهید تا خمیر حجم بگیرد.سپس رومال بزنید.من همیشه برای اینکه رومال بوی تخم مرغ نگیرد کمی وانیل یا زعفران دم کرده میزنم.سپس قالب را درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۱۰ دقیقه و پس از آن با حرارت ۱۶۰ به مدت ۲۵_۳۰دقیقه قرار دهید.پس از بیرون آوردن از فر, تا نان گرم است رومال کره بزنید.نان بسیار خوشمزه ای است.امیدوارم که درست کنید و بپسندید.



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.