نان سوپ

نان سوپ
مواد لازم:

آرد۳و۱/۲پ.آب ولرم۱و۱/۲پ.مخمر ۱ق غ.شکر۲ق غ.نمک۱ق چ.روغن۱ق غ.ادویه ایتالیایی۱/۲ق چ.کره۷۰گرم.پودر پنیر پارمزان۱ق غ.پودر سیر۱/۲ق چ.سیخ چوبی۱۶ عدد.
طرز تهیه:
آب ولرم را به مخمر و شکر اضافه کنید اجازه دهید تا حباب بزند سپس آرد و نمک و روغن اضافه کنید ورز دهید تا خمیری بدست آید که به دست تمیز نچسبد ممکن است کمی آرد بیشتر مصرف شود.سپس درون ظرف در دار که چرب شده قرار دهید تا حجیم شود.پف خمیر را بگیرید.خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را بصورت مستطیل باز کنید از طول با کاتر به ۸قسمت تقسیم کنید هر قسمت را رول کنید و به دور سیخ چوبی بپیچید ابتدا و انتهای سیخ را مرطوب کرده و در خمیر فرو ببرید و کاملا فیکس کنید تا باز نشود سیخها را روی یک سینی مخصوص فر قرار دهید بطوری که ابتدا و انتهای سیخ,لبه های سینی قرار بگیرد و ظرف با خمیر تماس نداشته باشد پس از اتمام کار مجدد خمیر را استراحت دهید تا حجم بگیرد سپس روی آنها کره ذوب شده بمالید و در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰_۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی نان طلایی شود سپس بیرون آورده و بلافاصله روی آنها را کره ای که با ادویه جات و پنیر پارمزان مخلوط کرده اید بمالید و کمی نمک نیز بپاشید.
_من به جای اویه ایتالیایی از پودر سبزیجات معطر شامل رزماری،ریحون،مرزه و آویشن استفاده کردم.
_در صورت تمایل میتوانید از پودر سیر و سبزیجات معطر خشک در خمیر نیز استفاده کنید.



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


3 thoughts on “نان سوپ

    1. نجمه السادات شریعتمداری نویسنده نوشته

      خمیر نان نیاز به استراحت دارد جایی که گفتم درون ظرف بزارید تا خمیر حجیم شود یعنی استراحت دهید استراحت دوم هم ذکر کردم

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.