لواشک انار

برای تهیه این لواشک دو راه دارین
یکی اینکه انار دون شده را داخل قابلمه بریزید یه استکان آب اضافه کنید فقط برای ابتدای کار تا بخار درون قابلمه بپیچه وگرنه خود انار آب میندازه وقتی دونه ها پخته شدن در حدی که بتونید از یه صافی رد کنید اونا رو از صافی رد کرده تا هسته ها جدا بشن این انار هسته گرفته رو داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم بشه میتونید با گوشتکوب برقی هم اونو نرم کنید بعد بریزین داخل قابلمه و اونو بجوشونید تا غلیظ بشه.
راه دوم اینکه ما باید هسته های انار رو ازش جدا کنیم.اگه مخلوط کن شما هسته ها رو له نمیکنه که مال من اینطوریه از اول دونه های انار رو بریزین داخلش بعد از صافی رد کنید حالا این انارهای هسته گرفته رو بجوشونید تا غلیظ بشه.
در هر دو صورت بعد کمی نمک بزنید و بریزید داخل سینی که پلاستیک پهن کردین جلو آفتاب تا خشک بشه روشو حتما با یه پارچه نازک بپوشونید تا تمیز بمونه.جلو بخاری هم میتونید بذارید.
پس هر کدوم از راهها که براتون راحت تره انجام بدین.هر چه مایه لواشک روی حرارت بمونه و غلیظتر بشه زودتر در برابر آفتاب خشک میشه.لواشک سیب و انار هم درست کردم اونم سیب بدون پوست پخته و پوره کنید با مواد لواشک انار که آماده شده به هر نسبتی که دوست دارین مخلوط کرده و بزارین خشک بشه و همینطور لواشک سیب به تنهایی البته اگه نوع شیرینش رو میپسندید ولی اسم لواشک که میاد دهن آب میوفته پس باید ترش باشه لواشک انار ترش فکر کنم بهترین گزینه باشه. این که شما در تصویر مشاهده میکنید انار و سیبه و اون وسطیا فقط سیبه.
instagram: @najmeh_shariat



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.