فرنچ تست

فرنچ_تست
یه دونه تخم مرغ درشت،نصف قاشق غذاخوری شکر، نصف پیمانه شیر،یک هشتم قاشق چایخوری نمک،یک چهارم قاشق چایخوری وانیل،نصف قاشق غذاخوری دارچین با همزن دستی بزنید.دو طرف نونای تست رو داخل این مواد بزنید و در یه تابه نچسب که با مقدار کمی کره چرب شده سرخ کنید.با انواع سیروپها،میوه ها و مغزها تزیین کرده و تا گرمه نوش جان کنید.من نصف یه موز رو هم کاراملی کردم.بدین صورت که کمی شکر داخل تابه ذوب و موز رو روش گذاشتم بعد از چند ثانیه برداشتم که برای سرو در کنار این نوع صبحانه ها مناسب است.
فرنچ تست مثل پنکیک و وافل از جمله خوشمزه هاییه که هم برای صبحانه هم عصرانه مناسبه.
instagram: @najmeh_shariat



نجمه السادات شریعتمداری - متاهل - متولد شهرستان جهرم و ساکن شیراز - علاقه زیادی به آشپزی،پخت کیک،دسر و نان دارم.دارای مدرک کارشناسی میکروبیولوژی و آشنا به زبان انگلیسی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.